Hoe kan ik online een auto reserveren?

Als je de details van een auto bekijkt zal je daar een knop “reserveer” zien. Klik deze aan en vul je contactgegevens in. Je kiest er ook in welke Cardoenvestiging je de auto wilt bekijken. Betaal 250 euro waarborg online met onze beveiligde betalingstool om de reservering te voltooien.

Je krijgt meteen nadien een bevestigingsmail, zodat je zeker bent dat alles goed verlopen is. Binnen de 24u neemt een medewerker met jou contact op om een afspraak in te plannen.